Info widget: server should be 72.14.176.143?
Moderators: adafruit_support_bill, adafruit

Info widget: server should be 72.14.176.143?

by gigamegawatts on Sun Mar 01, 2009 8:44 pm

After building my ybox2 this weekend, I was a little disappointed when the info widget displayed html source, not formatted text. :(

I double-checked the instructions in the "Use It" pages, puttered around with the configuration settings, poked around this forum, and came across a post that said the server address has moved from 208.131.149.67 to 72.14.176.143. Making that change fixed the problem.

Assuming that this is a permanent change, I thought I should post to a) politely suggest that the info in the Use It section be updated to show the new address, b) suggest the infowidget binary in the Downloads section be updated to use the new address by default, c) add an item to the forum to give the new address greater visibility.

Other than that, I'm really delighted with the kit. :D It was a pleasure to build, a marvel to behold -- the Propeller, TV out and ethernet in a tin! -- and I look forward to using it to learn about Propeller programming.

Dan.
gigamegawatts
 
Posts: 6
Joined: Sun Mar 01, 2009 8:24 pm

Re: Info widget: server should be 72.14.176.143?

by adafruit on Fri Mar 13, 2009 11:09 am

thanks for the suggestions, i've updated them!
User avatar
adafruit
 
Posts: 11668
Joined: Thu Apr 06, 2006 3:21 pm
Location: nyc

Re: Info widget: server should be 72.14.176.143?

by adafruit on Wed Mar 25, 2009 11:36 am

ive copied infowidget to my server
you can now use
settings.setString(settings#SERVER_HOST,string("www.ladyada.net"))
settings.setData(settings#SERVER_IPv4_ADDR,string(207,58,139,246),4)
settings.setWord(settings#SERVER_IPv4_PORT,80)
settings.setString(settings#SERVER_PATH,string("/infowidget/?zipcode=95008"))
it shouldnt move, like, ever :)

thanks harrison!
User avatar
adafruit
 
Posts: 11668
Joined: Thu Apr 06, 2006 3:21 pm
Location: nyc