Re: Ice Tube Clock - No Beep

by valu8er on Fri Jun 21, 2013 10:41 pm

Tricky little Q3 package! now it is reversed the beautiful little clock works perfectly - Many thanks for resolving this :-)
valu8er
 
Posts: 8
Joined: Wed Mar 27, 2013 6:35 am

Re: Ice Tube Clock - No Beep

by atanas on Sun Jun 23, 2013 1:03 am

I can now confirm that the reversed Q3 was the issue for me as well. My clock lights up as expected now without the need for a jumper.

Thank you very much for the prompt resolution and the excellent customer support in general.
atanas
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 09, 2013 12:09 am

Re: Ice Tube Clock - No Beep

by wildtang3nt on Fri Jun 28, 2013 6:31 pm

My clock exhibited strange behaviour when I first turned it on with the ATmega168 chip installed, but it has worked perfectly since I installed a 328 with jarchie's xmas firmware. The weird thing is, my Q3 transistor is reversed and it still works fine.
Proud owner of (among other wonderful things):
Li-Poly MintyBoost
RGB LCD Pi Plate & Pi Dish
Ice Tube Clock & USBTinyISP
wildtang3nt
 
Posts: 32
Joined: Thu Aug 09, 2012 1:31 pm
Location: Hamilton, Ontario, Canada

Re: Ice Tube Clock - No Beep

by jarchie on Sat Jun 29, 2013 2:01 am

it has worked perfectly since I installed a 328 with jarchie's xmas firmware. The weird thing is, my Q3 transistor is reversed and it still works fine.


That's crazy! I have absolutely no idea why the xmas firmware works with Q3 reversed. I will need to think about that one! Thank you, wildtang3nt, for the brain teaser!
--John <www.jarchie.com/email>
jarchie
 
Posts: 328
Joined: Sun Jun 24, 2012 1:16 pm
Location: Santa Cruz, California, United States